WEB STRANICE

PROCES IZRADE

Koncept

Dogovor

Izrada

Finalizacija

Izrada web stranice

Vaš web je vaša online osobna iskaznica i najbolji put do ciljanih klijenata. Izrada i razvoj web stranica je jedna od najvažnijih djelatnosti agencije Obzor.

Baveći se televizijskim, a kasnije i radijskim reklamiranjem, shvatili smo da je internet najjači komunikacijski medij, a web stranica zapravo Vaša online reklama – dostupna 24 sata dnevno. Bez obzira na veličinu, djelatnost ili uspješnost Vašeg poslovanja, internet stranica postala je nužnost u predstavljanju sadašnjim i potencijalnim klijentima.

Bavimo se osmišljavanjem funkcionalnosti, likovno-grafičkim oblikovanjem, programiranjem i održavanjem web stranica – od jednostavnih statičkih stranica dostupnih skromnijem proračunu, pa do složenih portala kompleksne strukture i obilnog sadržaja.

Web dizajn ne podrazumijeva samo lijepo likovno oblikovane stranice već jasnoću sadržaja i funkcionalnosti te jednostavno korištenje i dostupnost podataka. Želja nam je da naši klijenti nisu samo promatrači već aktivni sudionici u procesu stvaranja stranica, te zato pažljivo slušamo što nam govorite, postavljamo ideju prema Vašim željama, ali i predlažemo rješenja koja stvaraju kreativni članovi našeg tima. Rezultat ovakve suradnje su interaktivne stranice koje će Vam omogućiti efikasno ostvarivanje ciljeva koje ste si zacrtali; bilo da se radi o maloj stranici ili izuzetno složenoj, svakom projektu pristupamo s maksimalnom pozornošću. Iza nas stoji velik broj uspješno kreiranih web stranica za klijente različitih profila, a njihovo zadovoljstvo je naša najbolja referenca.

HOSTING – VAŠ INTERNETSKI POSLOVNI PROSTOR!

Hostingom se naziva usluga zakupa prostora na serveru tj. internetskom poslužitelju gdje će biti smještene Vaše web stranice.

Pojednostavljeno rečeno, to je zakup poslovnog prostora za Vašu stranicu u nepreglednom svijetu interneta, no za taj prostor nije potrebna fizička prostorija, on se ne vidi niti postoji u materijalnom obliku.

Obzor marketing, kao agencija specijalizirana za usluge internetskog marketinga preuzet će taj posao na sebe prije no što krenemo u izradu same stranice. U dogovoru s Vama odlučit ćemo koji Vam hosting najbolje odgovara te ga zatim za Vas zakupiti.

DOMENA – VAŠA INTERNETSKA ADRESA!

Hosting je Vaš prostor na internetu, a domena je njegova adresa koju je potrebno registrirati. Bitno je spomenuti da svaka tvrtka ima pravo na besplatnu .hr domenu, a sam naziv mora biti u skladu s imenom firme i vrstom djelatnosti. Uz to kod najboljih hrvatskih kuća s kojima surađujemo možemo zakupiti i ostale popularne domene poput .com, .net, .org, .eu, .com.hr, .info i ostalih.

Naš cilj je maksimalno Vam olakšati cjelokupan proces izlaska u svijet interneta kako biste se mogli u potpunosti posvetiti svome poslu.

ISTRAŽIVANJE KONKURENCIJE – DA BI VAŠ WEB BIO NAJBOLJI!

Jedna od najvažnijih aktivnosti prije izrade svoje web stranice je dobro istražiti tržište te vidjeti u čemu možete biti bolji i drugačiji od konkurencije. Pri tome Vam na raspolaganju stoje brojni marketinški alati.

Kako biste uspjeli, uvijek morate stremiti da budete prvi, uvijek korak ispred konkurencije. Treba vidjeti tko su Vaši konkurenti i koje su Vaše prednosti nad njima. Zatim slijedi izrada web stranice putem koje ulazite u svijet internetskog marketinga. Nakon što ste izradili web stranicu na kojoj ste kroz kvalitetne tekstove, slike i sadržaj predstavili svoje usluge i proizvode, tu stranicu trebate podići na maksimalnu razinu vidljivosti kako bi se na internetskim pretraživačima rangirala bolje od ostalih.
Tu na scenu stupa internetsko oglašavanje, a da bi pri tome bili uspješniji od drugih treba istražiti pod kojim se ključnim riječima i na koji način oglašavaju Vaši konkurenti. Vaša web stranica mora doći prva i mora biti najbolja.
To je zahtjevan posao koji traži potpunu posvećenost detaljima i uviđanju trendova. Stoga povjerite taj zadatak marketinškoj agenciji koja ima znanje i iskustvo. Obzor marketing će za Vas odraditi cjelokupan posao, istražiti, izraditi završnu analizu te optimizirati Vašu stranicu kako biste postali uspješni i među najuspješnijima i ostali!

OPTIMATIZACIJA WEB STRANICE

Da budete ispred konkurencije.

Optimizacija za tražilice (SEO) je proces kojim poboljšavamo Vaše rezultate na internetskim pretraživačima. Sigurno ste primijetili kako se neke stranice prilikom pretraživanja pojavljuju prije drugih s istom tematikom. Bit SEO optimizacije je da Vaša stranica bude bolje rangirana u odnosu na konkurenciju.

To je dugoročan i zahtjevan proces stoga je potrebno angažirati marketinšku agenciju sa znanjem i dokazanim iskustvom. Obzor marketing profesionalno odrađuje sve poslove digitalnog marketinga, a između ostalih i SEO optimizaciju koja će Vam pomoći da budete korak ispred konkurencije.

VI RADITE SVOJ POSAO, A MI VODIMO VAŠ WEB!

Nakon što smo napravili profesionalnu web stranicu za Vaš obrt, poduzeće ili udrugu, tu stranicu je potrebno redovito održavati i ažurirati kako bi bila čim aktivnija.

Ništa nije dosadnije od stranice koja je uvijek ista. Doduše, održavanje nije obavezno, ali se nameće kao logična potreba za ažuriranjem kod većine stranica jer dobro je da klijenti budu brzo i profesionalno obaviješteni o Vašim novostima. Posjetitelji će se vraćati na Vašu stranicu ukoliko vide da je objavljeno nešto novo i informativno i tako će Vam redovito objavljivanje novih članaka i sadržaja na webu dati prednost pred konkurencijom.

Stoga će naš tim za svoje klijente web stranicu pravovremeno ažurirati i uređivati. Uz postavljanje novih sadržaja, naša će agencija brinuti i o tehničkom održavanju koje uključuje zaštitu od virusa, ažuriranje softvera, tema te dodataka.

Na Vama je da radite svoj posao koji predstavljate kroz stranicu, a na nama je da ona uvijek bude ažurirana i tehnički održavana. Mi ćemo biti kvalitetna i vjerna potpora Vašem poslovnom uspjehu!