KREIRANJE SADRŽAJA

SADRŽAJ NA VAŠOJ STRANICI ČINI RAZLIKU!

Kvaliteta sadržaja na Vašem webu od iznimne je važnosti, pomaže u boljem rangiranju na internetskim pretraživačima i stvaranju prepoznatljivosti.

Tekstovi za web su osnova sadržaja na koju se nadovezuju slike, videozapisi, grafički prikazi, animacije. Sadržaj mora biti jasan, pregledan i zanimljiv kako bi privukao i zadržao nove posjetitelje.

Stručnjaci Obzor marketinga ne samo da će izraditi Vašu web stranicu već i osmisliti cjelokupnu koncepciju sadržaja, kreirati ga i predstaviti ciljanoj publici.

PISANJE TEKSTOVA ZA WEB STRANICE!

Konačno ste odlučili napraviti web stranicu za svoje poduzeće, odabrali ste kvalitetnog dizajnera i mislite da je to to. E nije, zaboravili ste na jednu vrlo važnu stvar. Tko će Vam napisati tekstove za stranicu, tko će Vas predstaviti, opisati i nahvaliti?
No ne brinite, Obzor marketing ima rješenje! Mi uživamo u pisanju, uživamo u istraživanju, pronalaženju informacija i njihovom oblikovanju. Pišemo tekstove po Vašim željama i uz naše stručne sugestije. Riječi su naše igračke i mi se s njima volimo igrati.

Naša specijalnost je iz hrpe podataka izvući ono bitno, sažeti to, marketinški obraditi i pretvoriti u jedan zanimljiv, nadahnjujući tekst pun kvalitetnih informacija. Uz to, posebnu pozornost posvećujemo pravopisu, gramatici i lijepom pisanju kako bi Vaši tekstovi i stranica odavali jasan dojam Vaše profesionalnosti te kreativnosti. Kreativni tekstovi istaknuti će Vašu web stranicu iz mnoštva.

Stoga ne oklijevajte, nemojte improvizirati već kontaktirajte majstore od zanata, a to smo mi. Obzor marketing Vam pruža zaokruženu uslugu izrade web stranice, grafičkog dizajna te pisanja sadržajnih i kvalitetnih tekstova za sve potrebe.

FOTOGRAFIJE ZA WEB!

Fotografije su iznimno značajan dio sadržaja bilo koje web stranice jer pored toga što pružaju konkretnu informaciju, privlače pozornost, zaokružuju priču i potiču emocije.

Ne kaže se slučajno, da slika govori tisuću riječi. Svaki Vaš tekst na webu poželjno je popratiti odgovarajućom fotografijom. Bez obzira na tematiku stranice, kvalitetna fotografija može itekako pridonijeti atraktivnosti i ukupnom dojmu stranice. Čak i ako je Vaša djelatnost takva gdje slike nisu primarne kao npr. računovodstvo ili odvjetništvo, vještim ubacivanjem prigodne slike ili animacije, Vaša stranica će izgledati puno atraktivnije.

Bilo bi sjajno da imate fotografije visoke kvalitete jer s njima ističete profesionalnost i kredibilitet svoje tvrtke. Kvalitetna fotografija korištena na glavnoj stranici zasigurno će privući pozornost svakog posjetitelja i potaknuti ga da pregleda ostatak stranice. Fotografije mogu biti Vaše, možete koristiti usluge profesionalnog fotografa ili prepustite našoj web agenciji fotografiranje i izradu fotografija koje ćemo obraditi tako da „ožive“ web stranicu.

Također imamo partnerske odnose s profesionalnim fotografom koji će za Vas izraditi besprijekorne fotografije. Uz fotografije moguće je izraditi razne vrste animacija i animiranih slajdova koji će istaknuti Vašu stranicu. Fotografije su jako važan element u web dizajnu i samo s kvalitetnim slikama moći ćemo Vas predstaviti u najboljem svijetlu.

PISANJE ČLANAKA ZA BLOG!

Svrha blog tekstova je educirati posjetitelje Vaše web stranice i pretvoriti ih u korisnike Vašeg proizvoda ili usluge.

Bez obzira kojim se god poslom bavili, Vi imate određeni set vještina i znanja koji ljude mogu zainteresirati. Stoga se to znanje može pretočiti u kratke, sadržajne članke koje ćete objavljivati s vremena na vrijeme. Ti tekstovi će povećati posjećenost Vaše stranice te proširiti krug zainteresiranih klijenata. Ako blog objavljujete kroz duže vrijeme, steći ćete vjerni krug pratitelja koji će se uvijek vraćati na Vaše stranice u potrazi za novim vijestima. Svrha blog tekstova je educirati posjetitelje Vaše web stranice i pretvoriti ih u korisnike Vašeg proizvoda ili usluge.

Naravno, Vi uz to vodite i svoj posao, stoga Vam preporučamo da pisanje tekstova za blog prepustite stručnjacima. Obzor marketing će Vam pružiti dragocjene savjete u cjelokupnom procesu izrade bloga, dati sugestije i poštivati Vaše želje. Pomoći ćemo Vam prilikom izbora teme, istražiti tržište i za Vas izvidjeti što bi moglo biti zanimljivo. Pišemo pregledne tekstove s jasnom marketinškom porukom, prilagođene temama i Vašoj ciljanoj publici.

Kroz izradu bloga pruža Vam se nova mogućnost promocije jer Blog je iznimno koristan marketinški alat koji Vam omogućuje objavljivanje članaka i poruka na određenu temu.

Sve u cilju Vašeg uspjeha!

PISANJE PROMO ČLANAKA ZA PORTALE ILI TISAK!

Digitalni marketing ne smije uvijek biti jedini kanal preko kojeg se oglašavate pa se je stoga dobro odlučiti za objavu promotivnog članka na različitim portalima ili u novinama.

Ako se želite predstaviti javnosti kroz promotivni članak takav tekst treba znati dobro oblikovati i marketinški obraditi kako bi postigao svoj cilj, a to je privlačenje novih kupaca i
klijenata.

Dobar promotivni tekst treba biti napisan umjereno i suptilno, a opet jasno i privlačno. Cilj Vam je upoznati ljude s Vašim proizvodima i uslugama, a ne ih zatrpati brdom nepotrebnih informacija.

Stručni djelatnici Obzor marketinga za Vas će napisati sve vrste promotivnih članaka, prikladno ih obraditi te kroz svoje marketinške kanale predstaviti javnosti. Koristi koje će Vaš posao imati od našeg članka su višestruke. Izgradit ćete pozitivnu sliku o sebi, upoznati javnost s onime što nudite, dati konkretne informacije o proizvodima i uslugama te u konačnici povećati svoju prodaju.

Stoga Vas pozivamo na suradnju, mi ćemo pisati i predstaviti Vas u najboljem svijetlu, a Vi ćete uživati znajući da sada svi za Vas znaju. S promotivnim člancima Vas predstavljamo klijentima.