GRAFIČKI DIZAJN

Grafički dizajn

Često se zna dogoditi da s klijentom započnemo razgovor o izradi web stranica.Tada shvatimo da postoji potreba za osmišljavanjem kompletnog vizualnog identiteta.

Nije svejedno kako će izgledati logotip i znak tvrtke, jer on uvelike određuje izgled web stranice, a kasnije ga treba aplicirati i na druge vidove promocije.

Od kreiranja znaka i logotipa, preko posjetnica, kuverti, memoranduma, poslovnih mapa i pozivnica možemo s Vama kreirati i promotivni materijal koji se izrađuje uglavnom za određene namjene, a to su: leci, brošure, prospekti, katalozi ili plakati. Logotipom se stvara imidž tvrtke – dosljednost u vizualnom identitetu asocira i na dosljednost u poslovanju.

Uz grafički dizajn usko je povezana i priprema za tisak.

I zato za Vas možemo:

  • kreirati znak i logotip
  • izraditi knjigu standarda
  • dizajnirati i napraviti pripremu za tiskane medije (posjetnice, memorandumi, koverte, letci, brošure, katalozi)
  • dizajnirati i napraviti pripremu za oglase, plakate i reklame

LOGOTIPOM SE STVARA PREPOZNATLJIVOST TVRTKE!!

Logotip je temelj za dizajn vizualnog identiteta i simbol koji predstavlja Vas i Vaš posao. Stoga izradi loga i cjelokupnog identiteta treba pristupiti vrlo pozorno i detaljno.

Logotip je prvi vizualni element s kojim se korisnik susreće kada dolazi u dodir s novim brendom, bilo putem web stranice ili nekog proizvoda u trgovini. Boje, kontrasti, fontovi, simboli i poruke zajedno čine Vaš vizualni identitet stoga izradu logotipa i vizualnog identiteta treba provjeriti profesionalnom grafičkom dizajneru.

Koristeći se bogatim iskustvom te profesionalnim znanjem, mi ćemo za Vas osmisliti svaki aspekt Vašeg vizualnog identiteta, poslušat ćemo Vaše ideje i pronaći ono rješenje koje Vam treba.

Pogledajte logotipove koje smo izradili našim klijentima:

VIZITKA – ZA DOBAR PRVI DOJAM!

Podsjetnica ili vizitka je nešto što svaki poduzetnik treba imati. Na nju stavljate svoj logotip, ime i prezime te kontakte.

Ako je lijepo oblikovana odaje dojam profesionalnosti i posvećenosti poslu te pruža dobar prvi dojam. Podsjetnica služi za osobno predstavljanje i jedan je od najvažnijih i najraširenijih načina komunikacije s kupcima, klijentima i poslovnim partnerima. Možete ju pokloniti zajedno s poslovnim poklonima ili podijeliti prilikom prodaje svojih proizvoda. No, i ako niste poduzetnik svejedno možete imati podsjetnicu koju ćete podijeliti svojim poznanicima.

Ne zaboravite, da je podsjetnica zrcalo Vas i Vaše tvrtke.

Obzor marketing će Vam brzo, kvalitetno i profesionalno dizajnirati vizitke poštujući Vaše ideje.

PRIVUCITE POZORNOST PROFESIONALNIM MEMORANDUMOM!

Memorandum je poslovni dokument kojeg svaka tvrtka koristi za izvještaje, ponude, predračune i račune, odgovore na upite te ostale slične namjene.

Može biti u tiskanom ili elektroničkom obliku. Budući da se koristi pri poslovnoj komunikaciji bitan je za profesionalnu prezentaciju i prepoznatljivost Vašeg poduzeća.

Kvalitetno dizajniran privlači pozornost na Vaše poslovanje te ima pozitivan promidžbeni učinak.

Grafički dizajneri Obzor marketinga će Vam osmisliti i izraditi memorandum koji ćete moći koristiti putem e-maila kao i u tiskanom obliku. Predstavite se partnerima i klijentima u najboljem svijetlu.

LETCI I PLAKATI – NAJSTARIJI MARKETINŠKI ALAT!

Promotivni letci i plakati izvrsni su načini kako brzo i jednostavno širu javnost obavijestiti o nekom događanju, akciji ili novoj ponudi.

Plakati se postavljaju na nekom frekventnom mjestu, poput tržnice, gradskog trga ili autobusne postaje, dok s letcima se možete igrati. Možete ih jednostavno podijeliti na cesti, ali i ostavljati po kafićima, poštanskim sandučićima, umetnuti u posuđene knjige u knjižnici, zataknuti za vjetrobransko staklo.

Sam dizajn treba se voditi načelima poput jednostavnosti, jedinstvenosti i preglednosti. Pri tome je najvažnija uloga iskusnog grafičkog dizajnera. Pružamo Vam profesionalni dizajn i pripremu za tisak. Obzor marketing za Vas, brzo i kvalitetno, dizajnira plakate i letke svih oblika i veličina, za sve namjene te ih priprema za tisak.

PREDSTAVITE SE BROŠUROM ILI KATALOGOM – NUŽNI NA SAJMOVIMA I EVENTIMA!

Brošure, razni prospekti i katalozi izrađuju se sa svrhom promocije Vašeg proizvoda, usluge ili poduzeća u trajnom papirnatom obliku.

Naši profesionalni dizajneri mogu stvoriti jedinstveni izgled koji uključuje fotografije, grafike ili ilustracije, zajedno s jasnim tekstualnim opisima. Oni predstavljaju Vaše proizvode i/ili usluge i gotovo daju jamstvo za pridobivanje pozornosti ciljane publike.

Ako želite imati kvalitetnu brošuru ili katalog proizvoda morate angažirati profesionalnog grafičkog dizajnera. Obzor marketing Vam nudi cjelokupnu uslugu osmišljavanja i dizajna brošuri, prospekata i kataloga te njihove pripreme za tisak.

RAZGLEDNICOM POŠALJITE NAJLJEPŠE POZDRAVE!

Obzor marketing ima bogato iskustvo u dizajnu i izradi jedinstvenih i profesionalnih razglednica te čestitki koje mogu koristiti turističke zajednice ili hoteli.

Za dobru razglednicu je najvažnija dobra fotografija te grafički dizajner koji će ju u dogovoru s Vama oblikovati i pripremiti za tisak.

Javite nam se s povjerenjem!